Kiitos sinulle, kun annoit äänesi minulle 🙏 649 ääntä 🤩👏💛

Oon todella kiitollinen
🟡 jokaisesta äänestä,
🟡 jokaisesta viestistä,
🟡 jokaisesta keskustelusta,
🟡 jokaisesta kysymyksestä ja
🟡 jokaisesta kohtaamisesta tämän kampanjan aikana.

Jo ennen tuloksia oli voittajaolo. Pääsin toteuttamaan unelmaani olla eduskuntavaaliehdokas. Pääsin oppimaan niin paljon uutta elämästä ja yhteiskunnasta mutta ennen kaikkea itsestäni. Sain kokemusta, josta varmasti on hyötyä tulevaisuudessa. Unelma kansanedustajan paikasta ei katoa mihinkään. 🙏🌈

Nyt osaan
🟡 olla rohkeampi ja avoimempi,
🟡 kiteyttää viestini yhteen minuuttiin ja
🟡 kertoa oma kantani rohkeammin ja selkeämmin.

Nyt seuraavana on kova halu päästä töihin ja suunnittelemaan tulevaisuutta.

Laita viestiä, jos sulla on tarvetta työntekijälle, joka osaa
🟡 tehdä some-markkinointia
🟡 tehdä Canvalla hienoja esitteitä ja materiaaleja
🟡 vetää yhden naisen vaalikampanjan
🟡 valmistautua hyvin kymmeneen vaalipaneeliin, joiden teemat olivat mm. talous, koulutus, luonnonsuojelu, ihmisoikeudet, tietokirjailijoiden asema yhteiskunnassa, lasten ja nuorten hyvinvointi, ammattiliittojen asema yhteiskunnassa ja asumisen kustannukset.

Palataan asiaan 🫡

🤩👏🌈⚡️💙💯


💪 Tein nyt tammikuussa päätöksen, että irtisanouduin töistäni ja helmikuusta alkaen keskityn täysillä omaan eduskuntavaalikampanjaani. Eli suomeksi sanottuna jäin työttömäksi, ja ihan omasta tahdosta.

Joskus työttömyys on painajainen mutta minulle se on askel kohti unelmia. Teen nyt täysillä töitä kohti unelmiani. Tämän mahdollistaa tiukka menokuri, omat säästöt ja kahden hengen talous.

Vuoden 2019 eduskuntavaaleja seurasin tiiviisti tavallisena kansalaisena. Silloin heräsi unelma ja tavoite siitä, että seuraavissa eduskuntavaaleissa olisin ehdokkaana ja vielä suurempi unelma on päästä kansanedustajaksi.

Nyt olen eduskuntavaaliehdokas ja toivottavasti se vielä suurempi haave toteutuisi. Toivon, että vaalien jälkeen pääsen takaisin töihin. Töihin Suomelle ja suomalaisille, kansanedustajaksi.

👩‍💻 Valmistuin Lapin yliopistosta politiikkatieteistä yhteiskuntatieteiden maisteriksi ja valmistumisen jälkeen olen tehnyt monenlaisia työtehtäviä, joista viimeisimmät ovat Lapin Yrittäjien järjestöpäällikön ja Lapin ELY-keskuksen työllisyyttä edistävän Hyvä työpaikka Lapissa -hankkeen projektipäällikön tehtävät.

🏡 Olen syntyperäinen lappilainen ja kolmea kuukautta lukuunottamatta aina asunut Lapissa. Tällä hetkellä asun puolisoni kanssa Rovaniemellä ja vapaa-ajalla käyn crossfit-treeneissä ja teen melko usein todella hyvää ruokaa. Tykkään kuunnella erityisesti suomiräppiä.


Vaaliteemani ovat:

  1. Lappilaisten hyvinvointi 🧘‍♀️💙
  2. Lapin elinvoiman kestävä kasvu 🏗️💚
  3. Joustavuutta tulevaisuuden työelämään ja yrittäjyyteen 👩‍💻💛

Sinivihreä ja arvoliberaali.

Mitä meille jää, jos meillä ei ole hyvinvointia?

Emme tekisi rahalla ja tavaroilla mitään, jos emme voi hyvin. Sen vuoksi minulle tärkeintä on hyvinvointi. Sen vuoksi kansanedustajana ajaisin meidän kaikkien hyvinvointia. Ja sen vuoksi haluan kansanedustajaksi.

Minun motiivinani on ihmisten hyvinvointi. Ei teollisuuden, edunvalvontajärjestön tai pienen porukan hyvinvointi. Vaan meidän kaikkien hyvinvointi.

Nyt on oikea aika tehdä sinivihreä ja arvoliberaali valinta

Sinivihreänä ja arvoliberaalina arvostan ja kunnioitan yksilöitä sekä ympärillämme olevaa erityistä Lapin luontoa, jota pitää suojella. Sininen sävy tulee siinä vaiheessa, kun pitää ajatella myös lappilaisten toimeentuloa ja yritysten toimintamahdollisuuksia.

Miten saamme elantomme täällä? Sen vuoksi ymmärrän, että meillä Lapissa pitää olla kestävää liiketoimintaa ja teollisuutta, jotta voimme tuottaa myös taloudellista hyvinvointia.

Hyvinvointia on muun muassa

  • Turvallisuus
  • Taloudellinen hyvinvointi
  • Fyysinen hyvinvointi
  • Henkinen hyvinvointi
  • Luonnon ja ympäristön hyvinvointi

Päättäjänä olisin kuunteleva, maltillinen ja useamman näkökulman huomioon ottava.

Miksi haluan ehdolle? Koen, että olisin hyvä päättäjä. Koska luen ja omaksun tietoa nopeasti. Koska osaan suhteuttaa asioita toisiinsa. Ja koska osaan arvioida kokonaisuutta ja ottaa ensisijaisesti ihmisten hyvinvoinnin huomioon.